Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Rosakvarts
Hjertets og kærlighedens krystal

Rosakvarts er en kærlighedens og hjertets krystal. Det er blid betingelsesløs hjerteenergi som du kan opleve i dine tætte relationer og i din familie. Rosakvarts fjerner blokeringer og fordrer flow igennem dit hjertecenter.  Læs mere
"Du igangsætter skabelse med dine tanker, uanset om du forstår, at du gør det, eller ikke forstår det."Jerry & Esther Hicks

Fysisk og kemisk

Rosakvarts har den kemiske formel SiO2, dvs. at det består af silicium og oxygen i forholdet 1:2. Den er en del af kvartsfamilien. Kvartsfamilien dækker også over klar kvarts, mælkehvid kvarts, røgfarvet kvarts (røgkvarts), ametyst (violet), citrin (gul), opal (mange farver), agat (mange farver), Aventurin (primært orange og grøn) og karneol (rødlige nuancer).
Den smukke rosafarvede kvartskrystal virker lyserød og sin rosa farve på grund af dens indhold af jern, mangan og titan.

Psykisk

Rosakvarts er en kærlighedens og hjertets krystal. Det er blid betingelsesløs hjerteenergi som du kan opleve i dine tætte relationer og i din familie. Rosakvarts fjerner blokeringer og fordrer flow igennem dit hjertecenter.
Farven på rosakvarts spænder fra blød pink til gylden-hvid. Det udsender en beroligende, afkølingsenergi, som kan arbejde på alle chakraerne for forsigtigt at fjerne negativitet og genindføre de kærlige, blide kræfter af selv kærlighed. Det giver meddelelsen om, at der ikke er behov for hastighed i nogen situation, der bringer ro og klarhed til følelserne og gendanner sindet til harmoni efter kaotiske tider eller krisesituationer. Rosakvarts er især nyttigt på stederne i hjertet og kronchakra. Energien er blød og silkeagtig og producerer en skånsomhed udefra og fra brugeren. Rosakvarts har længe været kendt som en sten af blid kærlighed, der bringer fred og ro i forhold. Den fremmer modtagelighed over for skønheden i kunst, musik og tinnet skrevet ord, skaber fantasi og repræsenterer en ung, varm kærlighed. Det kan bruges til åndelig afstemning med kærlighedens energi. Det sørger for afbalancering af yin-yang-energi og kan afstemme hvert chakra til, og forsyne hvert chakra med den rette frekvens af energivibrationer.
Dette mineral er ret effektivt til behandling af betingelser, der vedrører den følelsesmæssige krop. Rosakvarts balancerer kærlighedsfølelser fra de øverste fire chakraer - hjerte, hals, pande, en kronechakra. Rosakvarts kan fungere som et foryngende middel for både den fysiske krop og følelserne. Det er en fremragende energi til at helbrede følelsesmæssige " sår ". Han-kvarts-krystallerne kombinerer rosakvarts kvaliteter med alle kvaliteterne i kvarts krystal - virkelig producerer en vidunderlig kraftfuld kærlig energi. De tilskynder også en varighed til dem, der elsker naturen. Placering af krystallen i det omgivende miljø, brug af energierne i en eliksir, og iført og / eller bæring af krystallen, alt sammen stimulerer den sande livskraft - KÆRLIGHED.

Rosakvarts kan bruges til at muliggøre åbning af hjertecentret, hvilket muliggør opløsning af stress og spænding. Det er blevet brugt til behandling af svimmelhed. Igennem tiderne har rosakvarts også været brugt til at mindske forbrændinger og til at lindre og besejre blærer på grund af varme..

Mange mener at Rosakvarts er en krystal som kan bruges til at afskærme skadelige stråler. Til dette formål anvendes de rå større krystaller.

Astrologiske tegn: Tyr, vægt
Nummer: 7

Oprindelse

Rosakvarts findes i Brasilien, Madagaskar og USA. Krystallerne på denne side er alle fra Brasilien.

Film om Brasiliens kæmpekrystallerInspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.

Om fluorit.dk

fluorit.dk er en informationsside hvor viden om fluorit og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis fluorit til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Hvad er et krystal?

Et krystal er et fast stof hvor de indgående atomer i krystallet findes i et ordnet tre-dimensionelt mønster- et gitter, der udfolder sig i alle retninger. Krystaller dannes ofte i væskefyldte hulrum der er overmættede med mineraler, og hvor de rigtige temperatur- og trykforhold er til stede.

Netop det at krystaller er ordnede i strukturen, er nok årsagen til at mange mennesker verden over oplever velbehag ved at "læne sig" mentalt eller psykisk ind i kystallernes energifelt.

Om netbutikken hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra vores netbutik. Du kan købe fluorit direkte her, eller i netbutikken på www.hjertechakra.dk. I netbutikken finder du mange andre smukke krystaller som i deres essens er tæt på naturen.
Vores produkter er et udtryk af jordens essenser. De er i deres form, så tæt på deres oprindelige natur, som vi har fundet det muligt. Det giver smukke genstande af krystal og sten, der har ubegrænset levetid, er allergivenlige og ikke mindst smukke som naturen selv. Du finder æteriske olier fra Primavera, smukke rå og polerede krystaller og sten, lækker røgelse - både japansk og ayurvedisk og ikke mindst smukke malaer, enkle smykker og meditationspuder.

Med hjertechakra.dk ønsker vi desuden at sprede bevidstheden om hjertetenergiens potentiale endnu mere.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsebetingelser