Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Aragonit
forbedrer tålmodigheden

Aragonit gør det let at centrere sig selv og er især nyttigt i perioder med stress og vrede, eller under forberedelsen til meditationstilstanden.  Læs mere
"Elsk øjeblikket, og kraften fra dette øjeblik vil spredes over alle grænser."Corita Kent
Aragonit krystalliserer og danner langstrakte nåleformede krystaller. Mineraldannelsen kan også være fibrøs, kolumær og stalaktitisk. Ganske ofte er krystallerne tvillede og / eller indtrængende, de dominerende farver inkluderer hvid, gul / gul-guld, grøn / grøn-brun og blå.

Aragonit kan også give mulighed for indsigt i grundlaget for de problemer, som man konfronteres med på det fysiske plan, og kan stimulere kommunikationen på de højere plan. Krystallet forbedrer tålmodigheden og hjælper en med at opretholde komfort under forhold, der kræver accept af en overflod af ansvar. Aragonit kan, når man bevidst instrueres, hjælpe en med at opretholde en streng disciplin inden for sine aktiviteter.

Aragonit forbedrer også pålideligheden. Tidligere er aragonit blevet brugt med succes til at bekæmpe mangler i vitamin A og D. Sorterne fra Tsumeb, Namibia, har påståede værdier mod hårtab og til forbedring af rynket og grov hud. Sådan blev det i hvert fald anvendt i tidligere tider.

Vibrerer med tallet 9.
Astrologisk stjernetegn: Stenbuk

Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.

Om fluorit.dk

fluorit.dk er en informationsside hvor viden om fluorit og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis fluorit til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Hvad er et krystal?

Et krystal er et fast stof hvor de indgående atomer i krystallet findes i et ordnet tre-dimensionelt mønster- et gitter, der udfolder sig i alle retninger. Krystaller dannes ofte i væskefyldte hulrum der er overmættede med mineraler, og hvor de rigtige temperatur- og trykforhold er til stede.

Netop det at krystaller er ordnede i strukturen, er nok årsagen til at mange mennesker verden over oplever velbehag ved at "læne sig" mentalt eller psykisk ind i kystallernes energifelt.

Om netbutikken hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra vores netbutik. Du kan købe fluorit direkte her, eller i netbutikken på www.hjertechakra.dk. I netbutikken finder du mange andre smukke krystaller som i deres essens er tæt på naturen.
Vores produkter er et udtryk af jordens essenser. De er i deres form, så tæt på deres oprindelige natur, som vi har fundet det muligt. Det giver smukke genstande af krystal og sten, der har ubegrænset levetid, er allergivenlige og ikke mindst smukke som naturen selv. Du finder æteriske olier fra Primavera, smukke rå og polerede krystaller og sten, lækker røgelse - både japansk og ayurvedisk og ikke mindst smukke malaer, enkle smykker og meditationspuder.

Med hjertechakra.dk ønsker vi desuden at sprede bevidstheden om hjertetenergiens potentiale endnu mere.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsebetingelser